tisdag 6 april 2010

Tisdag.

Vad härligt det känns att det redan är onsdag imorgon. Det blir en kort vecka. Halva dagen har jag gått och trott att det var måndag. Vilken härlig känsla jag fick när jag kom på att det var tisdag. Hahahaha, så här skulle det vara varje vecka. Inga tråkiga måndagar, det vore nåt.

Nya boxen och modemet kom idag. När vi var ner och hämta det, passa jag på och gå in på In o Finn för att se om det fanns några speglar kvar ( en sån som jag slog i golvet i helgen). Givetvis var dom slut. Hittade en annan spegel, får väl testa om den är bra. Nackdelen med den är att den ska sitta på väggen och att den är otroligt ful. Men fungerar den så gör det inte så mycket att den är ful.

Boxen och modemet har jag inte installerat än. Tror jag får ta hit Mille, så får han göra det. Jag är lite rädd för att om jag installerar det nya modemet så slutar datorerna fungera. Och då måste jag börja böka med dom. Risken blir att det blir väldigt sena kvällar och på dagarna kommer mina tankar bara vara i teknikens klor. Det är mer än vad jag orkar just nu. Nej det bästa är att lämna över jobbet åt ett proffs.

Sandra är hemma igen. Hon är åter igen sjuk, stackaren. I morgon ska hon till läkaren, hoppas att hon får en dunderkur av farbror doktorn. Antagligen är det bihålorna som spökar, och det gör fruktansvärt ont. Hon brukar inte gnälla i första taget, men nu har hon så ont i huvudet så hon kan inte röra det eller ligga ner. Jag tycker så synd om henne.

Inga kommentarer: