onsdag 14 april 2010

Kalla morgontimmar.

Varför måste det vara så jävla kallt på morgonen. Fryser för andra morgonen på rad. Hade tänkt att byta ut vinterjackan men den får hänga med ett tag till tror jag. Nackdelen är att när man går hem från jobbet på kvällen så är jackan alldeles för tjock och det måste se ganska töntigt ut. Men har ingen lust att frysa halvt ihjäl på väg till jobbet heller. Dels är det inte bra för min förkylning och dels så är det jobbigt att frysa. Vårjackan får hänga kvar här hemma ett tag till, men snart måste dessa kalla nätter vara ett minne blott, får jag hoppas.

Idag flyger Värmdöborna till Jokkmokk, hoppas dom får en bra resa. Roligt för Helena att få träffa sina nära och kära. Hon hoppades att det skulle vara väder för att ta sig en tur till fjällen, så det håller jag tummarna för att det ska bli.

Om exakt 3 månader sitter vi på Arlanda och vänta på att vårt flyg ska ta oss till Gran Canaria. Härligt, längtar verkligen till sol och värme. Hahahaha, Bosse undra igår om jag redan hade börjat nedräkningen. Jajemensan svara jag, den börjar direkt efter bokningen. Lite tidigt tyckte han. Kanske det, men sån är jag. Tjejen som har så svårt att vänta får göra det bästa av situationen, alltså blir det nån typ av nedräkning. När väl den riktiga vårvärmen kommer glömmer jag bort att vi ska ut och resa. Då slipper gubben höra hur lång tid det är kvar till avresa.

Nej , gott folk, nu är det dags för jobbet igen.

Inga kommentarer: