onsdag 14 april 2010

Trött så jag blir flamsig.

Om tre månader har vi 20års förlovnings dag. Då ska vi äta oxfilé med pepparsås på vår favoritrestaurang i Puerto rico. Sen har vi två härliga veckor framför oss med mycket sol och bad.

Nu är jag helt färdig. Får inte sitta still för länge för då är risken stor att jag somnar. Är inte riktigt återställd från förkylningen. Och en dag med min kära kollega med stort C, kan få vem som helst att gå ner för räkning. Ska bespara er att läsa om hennes bravader idag. Orkar inte att berätta. Men jag lovar att det kommer mera framöver, för som det verkar så har hon fått fast anställning nu. Vet inte hur chefen tänker. Det kanske är så enkelt att han inte tänker alls. Nu går jag bara omkring och hoppas på att tjejerna som tillbringar sina dagar utomlands ska få jobba hos oss över sommaren. Det skulle vara kul och jag tror att det skulle liva upp dom flesta på vårt jobb. Om inte annat så slipper man förhoppnigsvis en massa dumma frågor och kommentarer. Skulle även vara kul att höra om allt dom upplevt. I och för sig så läser jag deras bloggar men det är alltid kul att höra dom själva berätta live. Fick sån lust att skriva, då blir alla kärringar som nya. Fattar inte var det kom ifrån. Men det ville ut och så är det bara. Hahahaha, jag har inte blivit galen om ni nu tror det. Jag är bara helt slut som människa så jag får nog börja om som karl, hihihi. Nej, nu ska jag sluta att flamsa och ta mig in i duschen innan klocka blir för mycket.

Innan jag går och duschar måste jag bara berätta att jag har sett årets första myggsvärm. Var ut på baksidan för att se hur mycket det var kvar av vår snödriva. Snödrivan var borta men hade ersatts med en stor myggsvärm. Vet inte vad som är bäst. Snödriva eller myggor?

Inga kommentarer: