måndag 5 april 2010

Mord och annat elände.

Nu har det kommit ner 1 dm snö. Tycker att det räcker, men det fortsätter att snöa. Snön ligger som ett tjock täcke över marken. Vi som hade blivit av med nästan all snö på tomten. Lekparken var helt snöfri och barna hade börjat att leka där. Fy vad allt känns tungt nu. Humöret är nere på botten. Vilken avslutning på denna påsk.

Börja att läsa tidningarna på nätet, men sluta ganska fort. Orka inte med att läsa om alla morden som skett under helgen. Varför kan dom inte börja med goda nyheter och ta dom tråkiga i slutet? Dom måste tro att dom flesta vill gotta sig med blodiga mord till frukosten. Jag kanske är den enda som vill börja min dag med något trevligare nyheter. Eller kan det vara så att det inte finns några andra nyheter än mord, krig och annat elände, hemsk tanke egentligen. Undra hur det kommer att ser ut om tio år?

Nej, nu ska fru Hägglund ta och rycka upp sig. Den här dagen skulle vara en lugn och skön dag. Så det duger inte att snöa in sig med dessa dystra tankar. Det räcker med att det snöar ute.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Nej man blir så himla trött, på detta eviga snöade, urch och fy, säger jag

Kraaaaaaaaaaam

Ja mord det tillhör vanligheterna idag, vart är världen på väg