tisdag 18 maj 2010

Tack Anki.

Ett stor tack Anki för den fina bilden jag fick ta av dig. Jag börjar få lite koll på hur man ska göra för att få med dom på rätt sida. Men är långt ifrån fullärd, hahahaha. Jag har kommit på det själv utan hjälp, så min hjärna kan fortfarande få plats med information. Och även hjälpa mig med lösningar, ha, det trodde inte jag. Nu ska jag fortsätta att hitta bilder att lägga in och förhoppningsvis får jag min bloggsida att se ut som jag vill.

Har haft middagsgäster i dag. Felicia visade upp sina nya fina skor som mamma hade köpt. Och det var viktigt att just mamma hade köpt dom. Sen börja hon plocka blommor åt mormor. Den första blomma hon plocka var inte så lyckad, det var en av mina svarta violer som jag fått av min faster. Och dom vill jag ska vara där dom växer, men hon hittade snart andra blommor och lyckan var gjord. Nu har jag en äggkopp med blommor på vår altan. Vad glad man blir av att barna kommer med sina pyttesmå blommor.

Nu ska här duschas, sen ska jag sova så fort håret har torkat. Förresten så har bokningsbekräftelsen på våra sittplatser på flyget kommit. Vi fick dom vi ville ha. Och rätt antal den här gången. Sandra och Mille har säker fått sin bekräftelse nu. Tänk vad kul vi ska ha där uppe bland molnen, hahahahaha.

Inga kommentarer: