fredag 28 maj 2010

Hårfint.

Idag har jag tydligen lyckas med frisyren. Jag vet inte hur många som har sagt att jag är riktigt snygg i håret. Konstigt nog så är det flest karlar som har gett mig komplimanger. Normalt brukar det vara dom kvinnliga kunderna som gör det. Har varit ny klippt i en vecka utan att det är så många som lagt märke till det. Men håret har väl varit i chock till nu. Jag har så svårt att ta komplimanger från främmande karlar så här mitt i vardagen, hahahahaha. Men roligt är det.

Nu är det äntligen helg igen. Imorgon kan jag gå upp klockan fem med ett leende på läpparna. Behöver inte lämna hemmet förrän halv elva. Vi ska som sagt va till min pappa. Nu ska jag vara riktigt elak, jag hoppas att det regnar hela morgonen så att vi inte behöver att ta rullstolen med honom i för en promenad. Är lite stressad för att jag inte ska hinna med allt som ska göras här hemma. Hade det inte varit för tidsbrist skulle det vara skönt med en promenad med honom. Han lever upp så mycket och berättar om massa saker han kommer ihåg, när jag var liten och även när han var liten. Jag har kommit på en liten rolig ide. Det vore roligt om jag kunde få Jonny (min son) att ta med sig sin lastbilen så att pappa fick se hur fin den är. Jag vet att pappa skulle bli överlycklig över att få se den. Det är så att pappsen har jobbat hela sitt liv med hydralik, kranar, lastväxlare och påbyggnader på lastbilar. Han är känd över hela landet som den bästa. Min lillebror har nu fått tagit över den titeln. Han har berättat att alla som håller på i lastbilsbranschen vet och kommer ihåg vår pappa. Även Jonny har hört om honom när han har varit på verkstad med sin Scania. För självklart har grabben Scania i blodet, världens bästa lastbil. Alla i vår familj som gillar lastbilar ( och det är en hel del ) tycker givetvis att en Scania ska man ha.

Kvällen bjuder på tapas och ett glas vitt. Sen ska tv:n på och jag lovar att jag kommer att sova så sött i vår soffa, hahahaha. Varför vara vaken när det är något bra på burken, hahahahaha.

Ha en bra fredagskväll. Speciellt till Anki som har varit uppe i natt och monterat ihop deras nya möbler. Hoppas hon just nu sitter och njuter riktigt ordentligt i nysoffan.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

När jag läste det så tänkte jag oxå, detta måste vara ett jäkla skämt, finns väl ingen normal människa som sätter en cigarett i munnen på ett 18 månaders barn.

Kram

Häärligt med komplimanger