måndag 17 maj 2010

17 Mai, Vecka 20

Hade velat varit med på 17 mai i Norge idag. Norrmännen vet hur en nationaldag ska firas. Tänk att få fira det med den norska släkten det hade varit något. Det är evighet sen jag gjorde det sist. Måste göra det inom snar framtid.

På jobbet var det si så där. Vår kollega med stort C var tillbaka efter sina sjukdagar hemma och inte var hon frisk heller. Snorig så det räckte och blev över. Och inte nog med det, hon var tvungen att hänga över min axel vid flera tillfällen. Jag som är en svamp när det gäller förkylningar hoppas nu att jag inte får överta hennes hemska förkylning. Hon har tydligen inte lärt sig att man bör hålla avstånd till sina medmänniskor när man är så förkyld som hon var. Fattar inte varför hon inte höll sig hemma tills hon var frisk.

Sandra med familj var över i kväll och tog fikan dom skulle ha tagit igår. Men det var en sån trafik så dom kom hem sent. Vi gick in och bokade sittplatser på flyget så nu har jag en sak mindre att tänka på. Passade på och beställa 10 kg extra bagagevikt. Känner mig lite lugnare om vi har det. Jag vet hur duktig jag är att packa ner en massa och sen blir det alltid shopping när man är där nere. Jag har ändå minska ner min resväska på en massa kläder och annat kan vara bra att ha prylar. Förra året lyckades jag ganska bra med nedbantningen av bagaget och har lovat mig själv att det ska bli mycket mindre i år. Och i år blir det endast Bosse som kommer att ha böcker med sig och det blir max 2 st. Själv har jag min läsplatta med en hel del bra böcker i. Den vikten är ca. 2 hg. Och den kommer jag ju ha i handbagaget så resväskan blir ytterligare lite lättare än förra året, hahaha. Nog om mitt bagage, det är som det är med det.

Felicia gilla min bakade saffranskaka. Hon åt flera bitar av den och det tycker jag var bra. Inte bra att ha den stående här. Jag ska inte äta så mycket av den men har svårt att låta bli. Tänk att man ska ha så dålig karaktär. Får jobba med den.

Snart ska jag gå och lägga mig. Lite avundsjuk är jag på mina släkt i Norge som just nu festar för fullt. Men inget att göra åt, bara inse att man bor i fel land. Hur som helst hoppas jag att dom har det riktigt trevligt, så trevligt som bara norrmän kan ha på sin nationaldag. Ha den äran på dagen alla glada norrmän, kanske man ska säga.

Inga kommentarer: