fredag 7 maj 2010

Fredags morgon.

God morgon på er.

Fredag igen. Idag blir det en lugn dag på jobbet, ingen kollega med stort C där. Skönt!

Igår var Sandra med familj här och fika. Felicia hade varit och prövat ut skenor. Hon ska tydligen ha tre olika skenor vid olika tidpunkter på dygnet. Jag tror att vi vuxna lider mer än henne. Till helgen ska vi ta oss till adidaslagret och dom följer med för att se om vi hittar skor till tjejen. Hon måste ha skor som passar till alla dessa skenor.

När vi kom hem efter jobbet var det fullt ös på sopmaskinerna. Det gick folk och blåste ut gruset som har plöjts ut på gräsmattorna i vintras. Men vi har inte fått några förvarningar om att det var dax med sopning så parkeringen blev inte gjord. Men nu kan jag äntligen tvätta våra fönster. När det blir gjort kanske det blir lite klarare ute, när man tittar ut inifrån. Som det nu är så får man gå ut för att se om det är grådaskigt eller klart, hahaha.

Inga men av torsken från Östersjön än. Åt den till middag i onsdags och åt även av den till lunch igår. Men det kanske inte märks så fort. Jag tänker att fortsätta att äta av den goda fisken från Östersjön. Det är ju både gott och nyttigt med fisk. Och jag med min sjukdom ska äta massor av fisk. Fisk ska ätas färsk. Ska den vara fryst så ska den vara vara styck fryst, har min morbror lärt mig. Han kan inte ha fel, en gammal fiskare som han.

Nej gott folk det här duger inte. Plikten kallar så det är bara att sätta fart. Hörs och syns.
Ha en bra dag.

Inga kommentarer: