söndag 23 maj 2010

Ett sagolikt muller.

Regnet har upphör men har ersatts med ett sagolikt muller. Detta muller blir bara värre och värre. Hade hoppats på att solen skulle orka visa sig nu på eftermiddagen, men det kan jag nu glömma. Konstigt att man inte ser till några blixtar utan man hör endast ett muller som aldrig tycks upphöra.

Känner doften av nybakta bullar, men det är inte här ifrån. Måste komma från stenvägen. Själv ska jag åka och handla först innan det blir något bullbak i mitt kök. Om jag bara kunde hitta mitt recept på bullar för oss diabetiker. Lovar att om jag bestämmer mig för att strunta i bullbaket kommer receptet fram. Så är det för det mesta i mitt liv. Hittar aldrig det jag ska ha. Sen dyker prylarna bara upp så där utan vidare. Ibland kan jag tro att det är någon på andra sidan som driver med mig. Märkligt är det.

Kom på att vi måste ha mat även idag. Men kommer inte på något gott. Är inne i en svacka där matförslagen ligger i viloläge. Får väl sätta mig med kokböckerna och se om jag hitta något som tilltalar mig.

Inga kommentarer: