söndag 30 maj 2010

Inte min dag idag.

Den här dagen har inte börjat bra. När vi kom ner till pappa var min storebror där. Kul tänkte jag. Pappa låg fortfarande kvar i sängen. Mamma tyckte att vi skulle gå ut på en promenad med honom. Först skulle personalen ta upp och klä lilla pappsen. Jag sa att vi inte hade hela dagen på oss. Då bestämde mamma att brorsan skulle ta promenaden med pappa och vi skulle åka hem till henne så att jag kunde kolla lite papper åt henne. Resultatet blev att jag träffa pappa i max fem minuter.

När vi kom hem skulle jag slå in Liams present. Köpte ett silverpapper och svart snöre i förgår. Snyggt tänkte jag. När jag fick bort plasten på pappersrullen visa det sig att det var plast. Fan, vad jag blir irriterad på sånt här. Själva papprullen är i silver så jag trodde att pappret var silver. Ja, vad gör man. Man tager vad man haver. Julklappspapper i mängder har jag, rosa papper fanns också, men inget av det kan jag ju inte komma med. Hitta till slut ett rött presentpapper, det får duga. Ett rött paket med svarta snören om. Skulle sen skriva ett kort. Vilket kort? Jag skulle varit och köpt kort igår, men givetvis så har jag lyckas förträngt det.

Ska nu slänga in en rad till elitloppet och väntar mig att även den går åt skogen. Jag vågar inte chansa att hoppa över då jag förra året fick in den just den här dagen. Nu får jag hoppas att min hittills dåliga dag ska vända och hästarna gör som jag vill. Det vore väl inte för mycket begärt. Hahahahaha. Låter som jag har blivit tagen av speldjäveln. Men så är inte fallet. Endast små belopp läggs på travet. Jag är för snål för att satsa stora pengar. Och med alla mina vinster ligger jag fortfarande på plus.

Inga kommentarer: