tisdag 4 maj 2010

God morgon.

Har sovit riktigt gott i natt och vakna riktigt pigg. Nu kan man undra om det är tecken på att denna sömnsjuka jag har är på väg att försvinna. Det får dagen utvisa. Kanske slipper jag risken att somna i kassan som jag nästan har gjort sen en vecka tillbaka. Det har varit jobbigt som bara den. Man har ju inte lust att bli känd som den sovande kassörskan, hahahaha. Efter lunchen skulle man behövt sova en timma eller två. Det visar sig nog ganska fort om det har vänt eller om tröttheten håller sitt tag om mig.

Ingen sol nu på morgonen, men dom har lovat en fin dag och än är det inte försent. Det som saknas nu är att värmen också kommer. I går var det ganska mycket sol, men tyvärr ingen värme. Har tröttnat på att frysa så fort man går ut. Vet inte om jag någonsin har behövt haft vantar på mig i maj. Har jag haft det så har jag lyckats förtränga det. Ångrar att jag har hängt undan vinterjacka, den hade behövts nu. Men vägrar att ta fram den igen. Slutsatsen blir att jag får frysa in sommaren istället för att svettas in den, som det sägs att man ska göra.

Ha en bra dag.

1 kommentar:

attis sa...

Gomorron vännen. Det är inte så att du är allergisk mot pollen. Jag blir så trött av allergin jag har så jag blir som en zombie. Skönt att du fått sova ordentligt. Ha det bäst.
Kramen