onsdag 5 maj 2010

Mormor igen.

Nu kan jag avslöja en av dom glada nyheterna. Jag ska bli mormor igen. I november ska Sandra få en dotter. Och tjejen är helt friskt. Kan förstå att Sandra och Mille är glada nu när dom äntligen har fått svar på proverna som togs i mitten av april. Det blev en lång väntan då vissa prov sändes utomlands. Men nu har dom svaren och barnet är friskt. Vilken lycka.

Sandra berätta det här redan i mars och jag reagera kanske lite konstigt. Den första tanken gick till lilla Felicia. Men blev lite lugnare när Sandra berätta att hon kommer att få ta en massa prover, även skulle prover tas så man kunde se att det nya barnet inte bar på Felicias sjukdom. Det är dom proverna som sändes utomlands för man kan inte göra dom analyserna i Sverige. Nu är allt klart och svaren var som sagt bra. Nu är det bara en lång väntan tills barnet kommer ut.

Fick en ultraljudsbild på nya babyn för en månad sen. Väntar nu på nästa bild. För dom ska göra en ultraljudsundersökning till och då måste dom sända över en ny bild till mormor.

God natt och sov så gott.

Inga kommentarer: