söndag 23 maj 2010

Regn, regn och åter regn.

Vaknade tidigt i morse av att regnet ÖSTE ner. Det var som himlen öppnat sig. Sen har ett vräkt ner hela tiden. Jag får leva på den trevliga och soliga gårdagen ett tag framöver.

Hämtade upp Sandra vid 10-tiden igår. Vi åkte till min hårfrissa och fixa våra frisyrer. Sandra skulle bara klippa luggen, men Anna fick klippa lite på längden. Självklart vart det ett lyckat klipp. Fick mig en mindre chock. Jag vet ju att Sandra har lite självfall, men att det nu har blivit så lockigt har jag aldrig sett. Men det är ju inte konstigt då hon jämnt använder plattång. Själv så klippte jag mig riktigt kort och färgen blev svart. Passa även på att ta ett nytt hål i vänster örat. Efter några roliga timmar hos frissan, med mycket skratt och snack drog vi oss hem till Tumba. Vi beslöt oss för att handla mat och fikabröd, för att sedan åka hem och sätta oss ute i solen. Shoppingen skulle vi ta någon annan dag. På väg ner i hissen i centrumet sa jag till Sandra att jag bara skulle sticka in en snabbis på Lindex. Där hitta jag ingenting som föll mig i smaken. Slank in på KappAhl och där fullkomligt hoppa kläderna på mig. Hitta tre toppar, ett par byxor och en tröja. Har nog aldrig varit med om att hittat så mycket på max 10 minuter. Jag ska tydligen ha Sandra med mig när det ska handlas kläder. Vi samarbetar så bra. Jag höll upp plaggen Sandra skakade när det inte var bra och nicka för godkänt. Det var så varmt och fikat hägrade så jag beslöt mig för att inte prova kläderna. Kan ju alltid åka och byta om det behövs. Betalade och tog kassen. Snabbt in på Ica och handla det vi skulle ha till grillningen och fikat. Slängde oss i bilen för att ta sista etappen hem.

När vi kom gående från parkeringen såg vi att Mille och Felicia redan var på plats. När Felicia fick se att vi kom sprang hon mot oss. Jag trodde att hon skulle springa till Sandra först men mormor lilla prinsessa strunta totalt i sin mamma och slängde sig i min famn för att kramas och pussas. Det värmer. Sandra gick och muttra något som jag inte riktigt hörde, hahahaha. Vi fick oss ett gott skratt åt hela episoden.

Innan jag gick ut i solen pröva jag kläderna och dom passa perfekt. Det är kanske så man ska göra bara handla och sedan hem för att prova dom.

Några timmars sol hann vi med innan det var dags att tända grillen. Sandra och jag låg på filtar på gräsmattan och hade Bosse som våran butler. Två kritvita fläskberg på gräsmattan, det måste ha sett roligt ut. Sandra som börja få magen nu på grund av sin graviditet och jag med alla mina bonus kilon, hahahaha.

Kvällen blev rolig med mycket flams och skratt. Jag öppnade en flaska skumpa för att skåla för vår resa. Sen drog Mille och jag en falsk jojk för Felicia.

Har varit ute i regnet nu på morgonen för att lägga i pengar till parkeringen. Mille och Sandra tog sig en kvällpromenad hem igår. Och jag tog på mig att vara parkeringsvakt.

Inga kommentarer: