söndag 8 januari 2012

SÖNDAG.

Idag skulle Elvis blivit 77 år om han hade levt. Det är ju tur att inte hans musik försvann med honom. I år har han varit död i 35 år och hans musik säljer fortfarande stort. Det är inte dåligt. Brolle var gäst i morgonprogrammet i morse och är det någon som kan sjunga Elvis låtar så är det han. Han ska ju vara på scalateatern nu i början av året. Skulle köpa biljetter men det blev något fel på sidan, så typiskt när det verkligen är något jag vill se. Men får testa igen.

Under dagen har det blivit mycket skidåkning tittande. Har inte varit utanför dörren förutom att jag var till brevlådan och hämta tidningen i morse. Jag höll på att frysa ihjäl på den korta biten vi har till lådan. Men ska ta mig en sväng ner till affären och handla lite mat och får då lite mer kylig luft i lungorna.

Läste om en pappa som blev arg på sin son som spelat så dåligt så han lämna grabben på en parkering i Uppsala med orden " du får gå hem" och så drog han. Deras hem låg i Stockholm, en promenad på 10 mil och i - 10 grader. Som tur vad fick han skjuts av en snäll människa så han slapp att gå. Hur fan är man funtad som förälder när man gör något sådant. Hoppas pappan får ett ordentligt straff och häng gärna ut honom i pressen så han får skämmas riktigt ordentligt. Men lovar att idioten inte får stå för det han gjort, vi bor ju i Sverige och där behöver vi inte följa lagarna om barnaga och barnens bästa.

Inga kommentarer: