torsdag 19 januari 2012

Nu är jag helt slut. Rygg och ben värker som aldrig förr. Har stoppa i mig värktabletter och så fort dom börjar verkar så går jag och lägger mig.

Idag har jag varit på magnet kamera undersökning. Jag behövde inte ligga mer en 10 minuter på rygg men det räckte för att smärtan blev olidlig. Nu får jag vänta till slutet av nästa vecka innan jag får svar på röntgen. Det kommer bli en lång väntan men förhoppningsvis kommer dagens undersökning visa vad det är för fel på mig.

Efter undersökningen gick vi till Kungsträdgården för att äta middag på Friday´s. Vi åt kycklingfilé med cheddar potatismos. Kanongott!! Jag förstår inte hur dom får filéerna så saftiga, har aldrig ätit så saftiga och goda kycklingsfiléer som dom på Friday´s. Jag rensa tallriken på allt utom grönsakerna, jag är inte någon grönsaks människa och kokta grönsaker klara jag bara inte av. Hur som helst så blev jag proppmätt  och vi beslöt oss för att åka hem. Tågresan hem var hemsk, med en smärta som var värre än värst, proppmätt och nästan tjugo minuters kämpande mot att inte somna där vi satt.

Nu ska jag krypa i säng och hoppas jag får sova hela natten. Godnatt och sov så gott.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Stackare, Hoppas att du får besked om vad det kan vara för fel och får det åtgärdat oxå.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam