måndag 9 januari 2012

Nu ska vi bli fina!!!

Sandra ville att jag skulle ringa och boka en tid hos världens bästa hårfrissa. Hon och Liam ville bli fina i håret. Sagt och gjort, ringde frissan efter middagen och passa på att boka en tid till mig själv också. På lördag ska vi tre bli fina i håret och det lagom till söndagens 80-års kalas. Det kan bli lite problem för mig att sitta still så länge, men jag prata med min frissa om det och hon sa att det blir inga problem. Du kan stå och sitta om vartannat, det fixar vi. När hon säger det så litar jag på det. Hon är en riktig ängel min frissa. För henne finns det inget som är omöjligt. Ordet omöjligt finns inte på hennes världkarta helt enkelt. Och som kompis är hon helt underbar. Vi har haft mycket roligt ihop. Liam vill ta hål i öronen. Men jag tror inte han vågar när vi väl är där.

Kylan håller i sig, nu har vi -6 och dom har lovat snö i natt. Jag gillar inte det där med snö och kyla. Jag fryser mer inne än ute, måste vara min Peak jacka och mina härliga Ecco stövlar som håller min varm och skön när jag är ute. Två dyra köp men det är värt varenda krona.

Nu ska vi inta årets första semlor. Tror att jag för engång skull ska äta den med varm mjölk så jag får i mig något varmt.

Inga kommentarer: