torsdag 12 januari 2012

Det kom ett paket med posten.....

Min oro för att inte mammas 80-års present ska hinna komma till helgen är nu över. Idag fick vi en lapp i brevlådan att vi kunde hämta den på postens företagscenter. Bosse hade lappen med sig när han hämta mig efter jobbet. Vi åkte till företagscentret men där fanns inte tavlan. Killen som jobbade där sa att det var så stort att den hade körts hem till oss och då vi inte var hemma så la dom lappen i brevlådan och tog med sig tavlan till någon terminal där den blir kvar till i morgon. Då körs den över till företagscentret. Vi kan hämta den efter 16.00 imorgon. Jag sa att det är konstigt att dom inte hade ringt på vår dörr för hade dom gjort det hade gubben hört det och givetvis öppnat den. Killen sa att det inte ska gå till på detta sätt och i morgon när vi hämtar tavlan så vill han göra en anmälan. Tydligen är det vanligt att dom struntar i att ringa på dörren för killen var inte ett dugg förvånad. För mig spelar det ingen roll bara jag får tavlan imorgon.

Nu har jag istället blivit lite orolig för att vår bil är för liten för paketet, hahaha. För det måste ju vara väldigt stort då dom åker ut till vår adress med det. Hahahaha, den här presenten kommer inte jag glömma i första taget.

På jobbet har det varit en lugn dag. Stämningen har varit bra, så här bra har den inte varit på länge. Nu är det bara en arbetsdag kvar denna vecka. I helgen blir det fullt upp, på lördag ska jag till frissan med Liam och Sandra. Sen ska tavlan slås in i presentpapper och det blir ett kapitel för sig. På söndagen blir det kalas och träff med hela tjocka släkten. Ska bli roligt att vara samlade igen. Hoppas min faster är pigg nog för kalas. Jag har en massa att berätta och fråga henne om när det gäller min släktforskning. Jag hoppas att hon har en del att berätta om min favorit Johan Gottfrid. Jag tar med mig blocket och pennan för säkerhets skull och ska även skriva ner dom förfäder jag hittat för det vill hon nog ha. Faster Alva är och har alltid varit min favoritfaster. Och vi har haft en massa roliga saker ihop, men det får jag ta någon annan gång för nu har jag lite andra saker att göra. Ha det bra.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Jösses, tänk om du har gjort en mega förstorning, hahhahahahahaha.
Skämt å sida, skönt att du slipper oroa dej för tavlan. Märkligt förfarande,

Kraaaaaaaaam