onsdag 11 januari 2012

Åter en onsdag att lägga bakom sig.

Vår personalchef har haft en ledig dag idag. När jag skulle gå hem ikväll stod hon vid postavdelningen. Min första reaktion var att, vad gör hon här. Sen såg jag att hennes högerarm stack upp ur jackan vid halsen och den var gipsad. Hon skulle byta gardiner på morgonen och ramlat ner från stolen, resten av dagen hade hon tillbringat på akuten. Nu blir hon hemma minst fem veckor. Det vilan kan hon behöva men kanske inte med en bruten arm.

Min tavla som jag köpt till mamma i 80-års present har inte kommit än. Nu börjar jag bli riktigt nervös. Den skickades från fotolabbet i fredags och jag var så säker på att den skulle komma i måndags eller senast igår. Men ingen tavla har kommit.  Fattar inte varför det ska ta en sån tid, tänk om posten har slarvat bort den. Vad gör jag om den inte kommer senast på fredag? Ja, ja det är två dagar kvar så än är det inte för sent. Bara att tänka positivt och inte ta ut problemen i förtid.

Nu ska jag vara lite social. Lova gubben att titta på Sveriges mästerkock, han sa att det var ganska roligt med alla kommentarer och miner i programmet. Och ett gott skratt förlänger livet.

Inga kommentarer: