måndag 11 januari 2010

Soppatorsk.

När jag gick från jobbet fick jag en köldchock. Var inte beredd på att temeraturen hade sjunkit till -13. Attans, jag tycker att det räcker nu. Bosse frös som aldrig förr, han har ju gått ute hela dagen. Väl hemma fixa vi middagen. Bosses mobil börja ringa när vi satt och åt. När jag svara så var det Sandra. Hon ville att vi skulle komma ner till Tumba. Mille hade fått soppatorsk, igen. Fattar inte att han aldrig lär sig. Jag som inte klarar av att köra en bil med lite bensin i tanken kommer nog aldrig att förstå. Bosse har åkt ner till centrum så att Mille kan få lite bensin i tanken. Hoppas inte att Felicia har frusit under den tiden dom har blivit stående. Jag glömde att fråga Sandra om lägenheten var fin som dom var och titta på. Men det får jag höra nästa gång vi pratar.
Jag har varit duktig idag, har inte rökt sen klockan sju i morse. Har inte ens varit sugen på en cigg. Får se hur det går imorgon då ska jag hoppa över morgonciggen. Det kanske blir svårare då, men jag får ta nikotinpåsar i fall det blir för jobbigt. Jag lovare inte att jag ska sluta men ska göra ett allvarligt försök. När jag lovar så fungerar det inte att sluta med dumheterna.
När jag fixa tidningsreturena idag kom chefen och fråga om hans fru hade snackat med oss om 10% kupongen från förra veckan. Nej sa jag och tänkte säga det är väl något som vi inte bör veta enligt henne. Men jag sa inget. Han sa att dom gäller fortfarande. Det är ju tur att någon kan tala om vad som gäller. Hade han inte sagt något hade vi nobbat kunderna, men det kanske var det hans fru ville. Är så trött på att vi aldrig får reda på saker som angår oss.
Nu ska jag varva ner innan sängen kallar. Längtar efter att få krypa ner under täcket. Är helt slut som människa får nog börja om som karl, haha. Nej så roligt ska vi inte ha. Men en natts sömn gör nog susen.

Inga kommentarer: