lördag 30 januari 2010

Det blir kallare.

Jag som trodde att temperaturen skulle bli mer mänsklig, nu har det blivit ännu kallare. Får en stark känsla att jag är på fel ställe just nu. Egentligen skulle jag nog vara nere på Amadores, klädd i bikini och solglasögon under ett parasoll. När jag blir stor ska jag tillbringa vinterhalvåret där nere. Ha med mig alla nära och kära så att vi kan njuta av livet. Vi är många som behöver komma bort ett tag från verkligheten. Hahahahahaha, drömma kan man ju alltid göra. Men drömmen är inte helt fel.
Fick höra att dom hade skjutit en varg till och även skottskadat en annan. Dom var så fega så dom använde en helikopter. Jag blir så ilsk på dessa jägare. Man borde skjuta några jägare också. Den gruppen är alldeles för stor. Dom kan börja med varghatarna. Först skjuter dom ca. 30 vargar, sen tänker dom importera 20 vargar från Ryssland och Finland. Hur tänker man då? Importerat varg skulle dom gjort för flera år sen. Varför börjas det alltid i fel ände.
Det finns jägare som inte gillade vargjakten. Det är viktigt att lyfta fram den gruppen också.
Vi har plats för många fler vargar i vår natur. Och dom tillhör vår fauna.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ja, du jag blev oxå så himlans ilsk när jag läste detta! Vilken ekvation använder sej de här experterna av, skjuta 27 vargar och sen importera!!
Nej jag håller med dej, herregud, vargen är ju landskapsdjuret för Värmland där jag kommer ifrån! Men det finns skjutglada jägare! De skyller ju på att rådjuren och älgarna blir rivna och längre upp där vi har renar, vill inte renägare att deras renar ska bli rivna men om 150 st renar går ner sej på sjön är det ingen som säger nåt! De får bidrag för var enda ren som dör och älgjägarna är väl rädda för att de inte ska få nåt älgkött, det dör mera älgar/rådjur i viltolyckor än de som blir rivna av vargar!
HELVETE är det bara vi som ska få äta kött!
Blir rosenrasande. Phu, det här tog andan ur mej
Ha en bra dag