söndag 31 januari 2010

Ny vecka och ny månad.

Så har vi kommit hem efter fika hos svärmor. Diskmaskinen blev inte installerad. Hon får kontakta hyresvärden så får dom göra det. Gunsan hade förberett middag som hon tänkt att bjuda oss på. Men jag hade inte med mig insulin och tabletter så vi fick hoppa över det. Sen hade även jag förberett vår middag hemma. Hon blev lite ledsen över det, men vi bestämde att middag tar vi om två veckor.
Just nu är jag sugen på något, men det finns inget här som jag kan tänka mig att stoppa i munnen. Det är väl lika bra det. Blodsockret är på väg ner till godkända värden och det är synd att förstöra det.
Om det inte verka så tråkigt skulle man söka platsen som statsminister. Tänk er att samla ihop ett gäng med lika värderingar om livet i Sverige. Och sen kunna bestämma hur det ska se ut i vården, skolor, barnomsorg, sjukförsäkringen osv. Undra om inte det skulle bli ett paradis av landet Sverige. Hahaha, vad roligt man skulle kunna ha det på resan till ett bättre samhälle. Men det första jag skulle göra var att sänka politikernas löner. Det finns inte en människa som behöver ha runt 100 000 kronor i månaden. Inte så länge det finns uteliggare och andra behövande. Och politikerna ska föregå med gott exempel.
Nej, nu får jag sluta att spåna och göra något vettigt istället. Varför inte koka lite te, mitt blåbär/vanilj te som vi köpte i Gustavsberg skulle smaka gott nu. En bra avslutning på en kall januari månad. Imorgon är det en ny vecka och ny månad som jag hoppas blir varmare än den vi lämnar bakom oss.
Ha en skön söndagskväll.

Inga kommentarer: