torsdag 2 februari 2012

Något är fel.

Godmorgon. Nu är det något knas igen med min blogg. Jag kan inte skriva inlägg, därför har det inte blivit mycket skrivande dom sista dagarna. Nu kom jag på att jag prövar att skriva ett mail istället så får vi se om det fungerar. Måste lösa problemen hur som helst, jag tror att det kan vara så att man måste byta webbläsare men det har jag inte någon större lust att göra. Får helt enkelt prata med någon som kan mer om sånt än vad jag kan.

Det är inte mycket som hänt den här veckan. Tränat, en och annan promenad och en hel del vila. Idag ska jag ringa till sjukgymnasten och se om det går att få en tid. Ringde ju förra veckan men du var dom i slutspurten på en ombyggnad så jag skulle höra av mig i slutet av denna vecka.

Rysskylan har slagit till nu har vi -15,1 grader och kylan har kommit för att stanna ett tag, säger dom som vet. Brrrrrrr, jag fryser så fort jag bara tänker på det. Är en riktig köldkänslig person, trivs bäst när det är sol och värme ute. Värme på si så sär +25-30 grader är helt okej för mig. Bara att konstantera att jag är född och bor i fel land.

Igår hade jag ett snabb besök av min dotter som passa på att ta sig en fika efter sitt läkarbesök. Hon visa upp sin nya väska som hon fått av sin sambo. Väskan har hon kollat in en längre tid men tyckt att den var för dyr. Gissa om hon var glad över den. Vi satt och prata en massa skit och många skratt fick vi oss. Är det något vi är duktiga på när vi träffas så är det att skratta, samma sjuka humor bidrar till alla skratten.

Nej, nu ska jag se om det går att få in det här inlägget. Om inte så vet jag inte vad jag ska göra. Har inte större lust att öppna en ny blogg, det ska vara absolut den sista utvägen. Ha en bra dag.

Inga kommentarer: