torsdag 16 februari 2012

Har nu blivit kallad till ryggkliniken.

Har fått tid till ryggkliniken. Med kallelsen var det fem sidor med frågor som ska besvaras. En fråga var varför har du sökt rygg kirurg. Vad fan tänkte jag, för det första är det inte jag som sökt utan det är läkaren som skickat en remiss, för det andra så vill jag inte opereras utan att prövat med att träna bort skadan. En annan fråga var, om jag behöver hjälp efter operationen finns det någon som kan hjälpa dig? Nästa fråga, har du hemtjänst? En annan fråga, använder du gånghjälpmedel, ex. rollator? Blir mer anti till en operation efter genomgången av frågorna. Jag ser mig som en invalid efter ett ingrepp i ryggen. Och sen var det en sida som narkosläkare ska fylla i med bland annat operationsläge. Nu känns det som om dom har bestämt något över huvudet på mig. Och sånt gillar jag inte. Vi får väl se vad som sägs vid besöket, det är ju så att det är jag som har det sista ordet.
Den här kallelsen peppar mig till att öka på mina träningspass. Har läst att många har tränat bort besvären och jag ska tillhöra den skaran hoppas jag. Ska öka på promenaderna och blir jag lite bättre så ökar jag takten också. Så länge inte smärtan blir värre så ska det ju inte göra skada värre.

Paret som blev mördade igår i Tullinge är en familje tragedi. Bosse är säker på att det är en gammal arbetskamrat till honom. Efter alla uppgifter som släppts ut så stämmer det hela. Det är ju inte så ofta som barn dödar sina föräldrar i Tullinge och det med 15-16 års mellanrum.

Det blir en extra pass på löpbandet innan jag går och lägger mig. Men först ska jag titta på Antikrundan.



1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ja, vilken tragedi, urch och fy, Jo du har varit med i min grupp förut men alla medlemmar försvann antagligen när FB gjorde om alla grupperna i höstas, sägs det. Så jag blev så förvånad när jag gick in för att se om jag hade fått några fler medlemmar. Så fanns det bara två, Så jag skickade ut nya förfrågningar.
Kraaaaaaaaaaaaaam