onsdag 22 februari 2012

Extrem halka.

På radion varnar dom om extrem halka, en klass 1 varning är utfärdad. Bilolyckor överallt och dom ber folk att inte ge sig ut i trafiken. Bussarna har det lika svårt och det gör att jag kanske inte kan ge mig iväg till jobbet. Det är två, tre kilometer ner till pendeltåget och den sträckan klara jag nog inte av att gå med mina skador. Jag ska  göra ett försök att ta mig till buss hållsplatsen och se om det kommer någon buss. Det är nog tyvärr det enda jag kan göra. Hoppas givetvis att jag kommer med en buss och på det viset kan jobba mina få timmar ( är ju halvtids sjukskriven). Nu är det i stort sätt det enda dom pratar om på radion. Tjejen som har hand trafikrapporterna har aldrig varit med om något värre. Deras telefoner går varma och dom hinner inte med att rapportera om alla olyckor och inställda bussar.
Mitt i alla dessa rapporter kom en undran om min son är ute  med sin tradare och kör. Vågar inte ringa och fråga för om det nu är så har han nog med att hålla sig på vägen utan att han ska behöva prata med mig. Han är en förståndig kille så han har säkert stannat och inväntar bättre väglag eller så chansar han att han kan hålla sig på vägen.

Igår beställde jag en golvlampa, en dagljuslampa. Har i många år tänkt att köpa en då dom underlättar när jag ska brodera. Nu kommer jag se alla nyanserna på trådarna mycket bättre. Mönsterhållare, förstoringsglas och förvaringslåda med fack och garnsortering följer med. Dom ska vara lätta att montera på lampan. Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt en. Passa samtidigt på att beställa en jätte fint broderi med sovande vargar. Och som vanligt så måste jag vänta 1-2 veckor innan leverans. Fan vad jag hatar att vänta på grejer som jag beställer. Kan liksom inte förstå varför det ska vara så långa leveranstider då varorna finns på lager. Men jag lever på hoppet att mina varor går iväg redan idag och att jag har dom till helgen, hahahahaha. Nu brukar jag inte ha den turen i och för sig så det ska bli spännande att se hur lång väntan kan bli.

Ha en bra onsdag.

Inga kommentarer: