tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtansdag.

Idag firas alla hjärtansdag, en dag som även mina två bröders barn fyller år. Ett stort grattis till dom. Har avverkat 3 km på löpbandet tidigt i morse och det är ju bra för mitt hjärta,hahaha.

Ikväll ska jag bjuda min älskade gubbe på oxfilé och potatisgratäng. En blombukett ska jag väl också köpa till honom. Vi firar inte den här dagen som så många andra gör. Presenter ger vi varandra lite när vi tycker, behöver ju inte vara en speciell dag för det. Men en god middag är ju aldrig fel.

Vad skönt det vara att vara tillbaka på jobbet igen. När jag kollade min tider igår så blev jag riktigt glad. Jag ska jobba mellan 12.00 och 15.30 varje dag. På det visset blir det ju kanon bra med min träning. Kan ta ett pass direkt på morgonen och sen fixa i ordning mig utan att stressa. Sen på kvällen kör jag ytterligare ett pass. Det kan inte bli bättre. Kan jag promenera en mil om dagen + mina andra övningar så ska det förhoppningsvis bli bra i rygg och ben. Det är i alla fall vad jag vill tro. På köpet får jag en viktminskning som är välbehövlig.

Ha en riktigt bra alla hjärtansdag på er.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Tänkte just detsamma, du lär väl gå ner i vikt med så mycket löpbandsmotion.
Kram och en fiiiin Alla hjärtans dag, önskar jag dej