tisdag 7 februari 2012

Vilken dag!!!!

Idag drog min underbara make med mig på en biltur som sluta med rena rama julafton. Tar emot att sätta mig i bilen just nu då smärtan blir så intensiv vid i och ur gåendet. Men jag tänkte som så att det är nog bra att komma ut och se annat än orten vi bor på. Sagt och gjort, det första vi gjorde var att åka och köpa nya gardinstänger till datarummet och sovrummet. Sen blev det en nya madrass till mig och min rygg. Hitta även en ny kudde. Efter det inköptes en lampa till Gojans hörna. Men det bästa med denna tur var att Bosse beställde ett löpband. Han tyckte att jag skulle behöva det så jag kan träna lite extra framför teven. Han är för go han. Men jag vet att han själv vill ha ett löpband och att han kommer att bli en flitig användare av maskinen.
 
När vi kom hem var jag helt slut och smärtan satt i, den stråla ner i benet så det hjälpte inte vad jag än gjorde. Gick och la mig ett tag och medans jag låg och vila bytte Bosse gardinstången i datarummet och hängde upp nya gardiner. Han fixa kaffe som vi drack när han var klar med datarummet. Innan han lagade middag så satte han upp gojans nya lampa. Rocky gillar att man fixar runt honom, han följer med i allt man gör. När Bosse gjorde något så sa gojan "så", och om jag fråga Bosse nåt så svara gojan. Bosse lyssna på radion samtidigt som lampan sattes upp, jag hör Bosse säga "det är ju nästan att man blir mörkrädd", gojan svara snabbt "ja". Bosse fortsatte "att det är ju tur att det snart blir ljust här", gojan höll med med ett "ja, ja". Så här höll dom på ett bra tag. Bosse snacka en massa och fick genast medhåll av vår kära goja, hahahaha. När jag gick ut till dom säger gojan helt plötsligt " ska du sova nu, godnatt och sov så gott" Bosse började skratta och sa att "Rocky tycker nog det är skönt när du ligger vilar". Givetvis håller Rocky med Bosse med ett "ja" och sen skrattade han som mig när jag skrattar som värst. Det pågår en typ av mobbning här hos oss. Och jag verkar vara offret.
 
Vilken dag det varit!! Full markservice, bara behövt gått omkring och tränat lite. Medans gubben har gjort en del jobb här i hemmet. Skulle nog kunna vänja mig med att ha det så här, hahahahaha. Det är som min mamma säger att Bosse är bara för bra för att vara karl.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Det är bra att ha gubbar som inte har tummen mitt i handen. Skrattar gott här åt Bosse och Gojan, jösses, vilka goda skratt ni måste få,
Alldeles säkert ligger du och skrattar för dej själv när du här dom. Gojan härmar dej när du skrattar som värst, hahhaahahaha. Kan du inte lägga upp en video på bloggen

Kraaaaaaaam