torsdag 19 april 2012

Torsdag.

Så är det torsdag igen. Sista arbetsdagen den här veckan. I morgon ska jag på ögonbottens fotografering. Efter den blir det att gå omkring med solglasögon resten av dagen. Det droppas i något i ögonen så pupillerna vidgas och innan pupillerna är normala så är man väldigt ljuskänslig.

Det händer inte så mycket just nu. Tidningarna är fulla av rättegången mot Breivik. Tycker att det får alldeles för stor uppmärksamhet. Men det är ju frivilligt att läsa och om man tycker det är för mycket (som jag tycker) kan man helt enkelt hoppa över den läsningen.








Har nu hittat vår resa, samma hotell, samma resebolag men 1200 kronor billigare. Men dessa 1200 kronor får man om man bokar innan ett visst datum. Vi har nu haft nya diskussioner på hur vi ska göra. Ska vi fortsätta att invänta tingsrättens dom eller ska vi chansa att boka nu och hoppas att det går att boka in Liam senare? En stor fråga just nu. Lägger in lite bilder på hotellet från vår resa med Jonny och Micke. Vi trivdes bra på detta hotell och lägenheterna var kanonfina. Utsikten över hamnen och playan var det heller inget fel på. Nu gäller det bara för oss att bestämma hur vi ska göra.

Klockan tickar på och det är dags att slita sig från datorn och börja göra i ordning mig och ta mig till jobbet. Ha en bra dag.

Inga kommentarer: