lördag 28 april 2012

Sol och värme betyder grillningtajm.

Idag blir det att åka och köpa en ny dataskärm. Den andra datorns skärm har slängt in handduken. Jag har en annan skärm som jag testa igår men det gick inte bra. Det var inget fel på skärmen med det var fel typ så det blir till att hosta upp lite flis och inhandla en ny.

När jag klev upp klockan fem var det redan +8,4 grader ute. Jag var tvungen att titta två gånger på termometern då jag inte trodde det var sant. Helt otroligt!! Nu har solen vaknat till liv och termometern visa +10,4. Det ser ut som vi får en strålande dag. Kan det vara så att våren äntligen är här. Kanske jag hinner med lite trädgårdsarbete på eftermiddagen. Skulle behöva få bort lite löv och annat skräp. Men först ska vi ner till mamma och hämta lite papper som jag måste fixa åt henne.

Vad blir det för mat? Skulle nog kunna tänka mig att starta grillen och slänga på kycklingsfilé. Till det skulle det vara gott med cheddarpotatismos. Så får det bli. Kommer att längta efter middagen hela dagen. Ska brygga mig en kanna kaffe, hämta in morgontidning och sitta och morgonmysa ett tag.

Ha en bra lördag.

Inga kommentarer: