måndag 9 april 2012

Annandags påsk.

Sista dagen i påsk. Kan bara säga att vi har haft en underbar påsk. Ätit gott, nästan i alla fall. Det där med lammfilé var inget för mina smaklökar. Nästa gång jag får för mig att vi ska testa lamm blir det nog att grilla lammracks. Men det lär nog dröja. Vi har verkligen njutit av ledigheten och bara gjort det vi velat. Helt enkelt en riktig slapp och mysig helg.

Reslusten har tagit tag i mig och jag har kollat in en del resor. Nu ska vi bara vänta in hur det går för Liam innan vi bokar. Vi ska ha honom med oss om det går vägen i tingsrätten. Killen är värd en resa efter alla dessa tunga månader eller rättare sagt år. Han vill ner till Palmitos park och har pratat om att han vill följa med oss. Vi lovade för många år sedan att han tids nog skulle få följa med. Givetvis hoppas jag att det nu äntligen kan bli av. Resmålet blir Puerto Rico, Gran Canaria. Själv är jag redan där i mina tankar, hahahaha. Mig i ett nötskal, får jag för mig något kan jag bara inte få ut det ur skallen. Det kommer bli en lång väntan innan vi ser hur det går i tingrätten. Och innan vi kan berätta för Liam vart han ska i sommar. För det vill vi inte prata med honom om innan vi vet att det verkligen blir av. Han ska inte behöva en besvikelse till just nu.

Bosses mamma, min svärmor, har varit riktigt vimsig hela påsken. Hon har ringt flera gånger och velat att vi ska köra henne en hit och en dit. När vi har sagt en tid när vi kommer och hämtar henne så har det inte dröjt länge förrän hon ringt tillbaka och av bokat. Igår bestämde vi med henne att vi ska åka ut till kyrkogården idag och sen ta en fika hemma hos henne. Vi får väl se hur det blir med det. Man vet ju inte om hon ens kommer ihåg det. Hör vi inte av henne nu på morgonen så ska jag ringa upp henne och bestämma en tid. Får säga till henne att nu finns det inga ursäkter utan det blir bara till att åka med. Måste se hur hon mår egentligen, lite svårt att bedöma över telefon. Vi har en stor sol här hos oss så det kan ju vara skönt att komma ut.

Ha en bra dag.

Inga kommentarer: