söndag 15 april 2012

Boka eller inte boka?????

Vi vill ju ner till sol och bad till sommaren som jag skrivit om tidigare. Har varit in många gånger och tittat runt på hotell. Vi har även i stort sätt bestämt oss för ett. Det enda vi behöver göra är att boka, men vi har ju tänkt oss att Liam ska med och där i ligger det några hinder som gör att vi inte vågar boka just nu. Är nu orolig för att hotellet kommer att bli fullbokat innan vi kan komma till skott. Ska hem till Sandra nu på eftermiddagen och då ska jag prata med henne om någon eventuell lösning på vårt problem. Det vore ju skönt att få boka redan idag. Har kollat in ett annat hotell parallellt med detta och såg nu på morgonen att priset gått upp med 8 000 kr. Min stora fasa är att kanske vårt hotell också kommer göra det och jag vet inte om jag är villig att betala det. Huva mig vad jobbigt det är. Kan inte få resan ur huvudet. Borde ha lärt mig att jag alltid har problem med att vänta, helst skulle jag vilja boka en ny resa direkt efter hemkomsten efter en resa. Jag gillar helt enkelt att vara ute i god tid, då man kan välja och vraka hur man vill på både resor och hotell. Som det nu är med väder och vind här uppe i Svedala så är man ju inte ensam om att boka resor och det börjar snabbt ta slut på dom bra hotellen. Nej, vi får göra i ordning oss och dra hem till Sandra o prata om hur vi ska göra.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Jag håller med dej, man ska vara ute i tid, prismässigt är det stor skillnad. Ja det såg man ju 8000 kr, det är hutlöst.

Jag skulle vilja boka resan till Malaysia redan nu, men man vet ju aldrig med min op om jag kan få den precis när ett halvår har gått och Jaja mår bra nu men man vet aldrig där heller. Så det är väl att vänta till sista sekund. Det fanns resor nu för 16 000 kr för oss båda, men det var fåtalet kvar. Vi tycker att det priset är bra mer vill vi helst inte lägga. Men men, ett indiskt bröllop har jag inte heller varit med om och det skulle ju vara något. Vi får hoppas att både du och jag kommer iväg på våra resor.

Kraaaam