söndag 29 maj 2011

Vill inte vara trevlig idag!!!

 Det bästa Liam visste när han var liten var gammelmorfars rullstol. Den kunde han roa sig med i timmar.
 Dom här korten måste vi tagit när pappa var nyinflyttad på Sunnerbo. Hans första lägenhet där. Han fick byta till en större lägenhet när han blev sängliggande.
 Liam älskade att hålla Willes koppel. Här är vi på väg in för att hälsa på gammelmorfar.
 En paus måste man ha och mormors lilla linslus tycker det är kul när kameran kommer fram.
 Sitter och slappar i Moraberg, Södertälje. Sandra ser lite sliten ut efter vår shoppingtur.
Liams stora idol, morbror Jonny, har köpt en Scania lastbil i julklapp. En likadan som den han kör.


Har roat mig med att scanna in en del bilder. Egentligen har jag inte tid men har så lätt att fastna framför datorn istället för att ta i tur med det jag måste göra. Det är ju morsdag idag. Men den vill jag inte fira. Ska ringa och gratta mamma och Bosse har redan ringt sin mamma. Hon blev ledsen för att vi inte har tänkt att åka upp till henne. Så Bosse sa att vi får väl ta en sväng upp till henne senare i kväll. Jag blir så jävla less på att vi jämnt ska vara tvungna att fara runt bara för att våra päron inte ska vara missnöjda. Kanske lite elakt av mig, men våra föräldrar har själva aldrig behövt ta han om sina egna föräldrar så dom verkar inte fatta att det kan bli lite mycket för oss. Svärmor fyller år nu i juni så jag kan tycka att det kan räcka med ett besök då. Och just nu har jag inte lust att fira något överhuvudtaget. Skulle vara skönt att bara sitta ner och bara vara. Sen vi kom hem från vår semester har det bara varit en massa ställa upp och jag har inte kunnat känna efter hur jag själv känner mig. Många turer har det varit. Bara det att Gun ringer hit och skäller ut Bosse för att det såg för jävligt ut på hans pappas grav. Han fick inte en chans att förklara sig. Hon bara gapa och sen slängde hon bara på luren i örat på honom. Och hon vräkte ur sig att det bara var mina föräldrar som gällde. Efter några dagar ringer hon och låtsas som ingenting har hänt. Precis som om inte samtalet hade ägt rum. Hur mycket ska man behöva ta?? Sen alla turer runt mina halvsystra som ringer runt och gapar. Dom tycks tro att nu när pappa är död så har dom en massa rättigheter. När pappa levde så brydde dom sig inte ett dugg i honom. Nu kan dom lukta sig till pengar och måste göra livet surt för oss. Dom tillhör inte vår familj och kommer aldrig göra det. Hade dom haft kontakt med pappa medans han levde så hade varit en annan sak. Men nog om allt detta. Nu ska jag försöka göra lite nytta och inte sitta här och tycka synd om mig själv. Ha en bra dag.

3 kommentarer:

Livsnjuterska sa...

Ja, det var nog tur att ni tog semester och åkte bort, med tanke på hur mycket du har haft att stå i. Det hande kankse varit svårare att bära allt om du inte haft den här ledigheten med Bosse. Men det har varit jättemycket för dej nu Kathrin, enormt mycket och tänk nu bara på dej själv och låt alla andra krav vara, Det räcker med att säga Grattis på Morsdag via telefonen. gott och väl.Allt kan komma efteråt om du inte bara får vara lite emellanåt.
Kram

Sandra sa...

Vilka fina kort. jag gråter som satan:( Jätte fina mamma

Kathrin sa...

Tack snälla rara och gulliga Anki och Sandra. Det värmde och jag känner mig genast mycket piggare.

Kramizar