söndag 18 mars 2012

Nu på morgonen har jag inte gjort annat än att nyst. Vid varje nysning hugger det till i ryggen och jag får en oro i mig att mitt diskbråck ska bli värre igen. Jag orkar inte med att börja från ruta ett igen så jag hoppas och håller tummarna att nysningarna inte ska göra någon skada.

Efter tre timmar hos frissan åkte jag hem mer nöjd än jag trott jag skulle vara. Hennes idé om hur vi skulle färga håret var kanon bra. Vi beslöt att vi ska åka in till stan på en grekisk krog som dom brukar gå till. Dom hade sin bröllops middag där. Bra mat och bra personal enligt henne. Självklart hänger vi på, det är så längesen vi träffades tillsammans allihopa så det är på tiden att vi gör det nu.

Altanen står orörd kvar, för igår orkade jag inte att börja röja där. Benet ville inte riktigt vara med efter frisör besöket. Det var ganska kallt ute så det hade nog inte varit så skönt att hålla på där ute. Men jobbet försvinner ju inte så det blir till att ta nya tag lite senare.

Idag tar vi dagen som den kommer. Ganska skönt att inte ha planerat något. I morgon ska jag börja jobba normal tid men får då gå hem redan runt halv ett tiden. Ska försöka hinna med ett träningspass innan jag far iväg till jobbet. Har tyckt det varit bra att börja vid tolv på dagarna på grund av min träning, men mina förhoppningar är ju att få börja jobba heltid snart och då kan det vara bra att köra in sig på att träna tidigt på morgonen. Så den här veckan ska jag börja träna innan klockan sex även när jag börjar klockan tolv.

Ha en bra söndag.

Inga kommentarer: