lördag 10 juli 2010

Uteliggare.

Rocky har sovit ute i natt för första gången i sitt liv. Vi tyckte lite synd om honom igår kväll när det var tänkt att han skulle förflyttas in. Han har det säkert skönare ute på en sval altan resonera vi. Skulle det visa sig att han inte kunde hålla tyst så skulle det inte vara värre än att gå ner och lyfta in honom. Men han har varit tyst som en mus , tror jag. Jag har i alla fall inte hört något, men så har jag sovit tungt hela natten. Något som jag nu känner i huvudet. Vakna med huvudvärk som nu har börjat lättat.

Mitt pappabesök har jag skjutit upp till i morgon. Tydligen skulle hela min syskonskara ta sig en tripp ditt idag och då känns det bättre att åka i morgon istället.

Det är lite konstigt med semester. Helgkänslan jag alltid har, har inte infunnit sig. Det känns mest som om det saknas något. Kanske är det så här varje semester, att helgen känns mer som en helt vanlig ledig dag. Det är inget som jag har tänkt på förut. Hahahahahaha, det måste vara åldern. Man kan ju börja undra hur man kommer att tänka om si så där tio år.

Nu ska jag börja att gå igenom vad jag ska ha med mig i klädväg på vår resa. Man skulle varit karl i det här läget. Det ända dom tycks behöva är tandborste, badkläder, ett linne och shorts. Hahahahaha, det kanske var lite elakt skrivet, men om man lyssnar på dom när dom berättar om deras packning så låter det nästan som om dom bara behöver en Ica-kasse med sig.

Nu är det slut på lugnet, Bosse har lyckats ta sig ur sängen. Rocky sitter i buren och ropar Bosse hela tiden. Lika bra att börja göra lite nytta.

Inga kommentarer: