tisdag 20 juli 2010

Sista kvällen med gänget.

I kväll blir det den sista middagen med Sandra och Mille. Dom åker hem i morgon. Sandra längtar hem till sina barn men Mille vill inte åka hem. Han har hemåknings ångest säger han. Dom kan bli försenade på grund av maskning i flygledartornet. Flygledarna tycker att dom får för dåligt betalt och har sjukskrivit sig. Bara att hoppas att dom inte behöver vänta så länge på flygplatsen.

I kväll ska vi äta paella är det tänkt. Vi får väl se hur det blir. Först ska vi dela på en flaska vin innan vi drar i väg. Sandra får väl ta en kopp kaffe eller så.

Igår kväll var vi in till Puerto Ricos köpcenter för att äta middag. Vi gick förbi en inkastare som blev riktigt arg när vi inte ville gå in på hans restaurang. Han skrek efter oss att det var samma skit överallt så vi kunde lika gärna gå in hos honom. Vad vi skratta åt det hela kvällen.

Sandra har blivit riktigt brun för att endast varit här en vecka. Mille ligger inte långt efter. Själv lyser jag som en kräfta om kvällen och påminner om en pepparkaks gumma på morgonen. Bosse har blivit brun om bena, överkroppen är lika brun som den var hemma i Sverige.

Nu ska här duschas innan barna kommer.

Inga kommentarer: