måndag 5 juli 2010

Fyra dagar kvar.

ÄNTLIGEN har arbetsdagen tagit slut. Dagen har sniglat sig fram. Varorna var försenade. Personal så det räckte och blev över. Och när väl varorna kom, försvann en timme fort lika så varorna. Nu är det fyra tunga dagar kvar innan semestern. Det här måste vara årets längsta vecka.

Kvällarna går åt att tvätta, planera och handla det som behövs. Sen har jag det stora problemet kvar, vilka skor ska tas med. Max två par har jag tänkt, men det kanske blir tre eller fyra par. Packningen ska bantas mer än förra årets packning, suck. Hur jag nu ska lyckas med det. Tycker inte det ska vara så svårt, andra kan så då borde även jag kunna det.

Bosse har snart blivit svart, det är lite orättvits att en del inte behöver anstränga sig för att få färg på sin kropp. Men han kommer att vitna nere på kanarieholmarna. Då kommer till och med jag vara brunare än honom, hihi. Sandra och Mille ligger säkert ute hela dagarna nu för att få så mycket färg som möjligt. Deras semester börja idag så dom har ju tiden på sin sida. Bara att inse att jag kommer vara vitast i gänget igen.

Snart är det sängdags och jag kan lägga denna måndag bakom mig.

Inga kommentarer: