lördag 31 juli 2010

Rocky är på plats.

Rocky är nu inlåst i sin bur. Snacka han blev sur. Men det var inga problem att få in honom. Jag hängde lite körbär inne i buren och han var inte sen att knalla in och börja mumsa. Säkert var han både hungrig och törstig då han inte har varit inne i buren sen igår. Nu får han sitta i buren tills vi kommer hem ikväll.

Jag ska bara fixa håret sen drar vi ner till Tumba för att köpa ytterkrukor till Helena. Vi åker sedan vidare till Gustavsberg för att grilla på Helenas och Jonnys härliga terrass. Ska bli kul att träffa min lilla sessa Ebba igen.

I morgon kommer kanske Sandra med familj hem. Hon trodde i alla fall att dom far hem då. Hon har fått en släng av hemlängtan och Liam ska börja sin inskolning på sin nya skola i nästa vecka.

Det börjas kännas som vardagen är här igen. En vecka semester kvar, en vecka som kommer vara att full av sysselsättning. Föräldrar ska hälsas på, staket ska målas och storstädning av huset. Ska även hinna med att riva upp sovrums golvet för att se hur stor skadan är efter ett läckande element. Jag ser ett mindre helvete framför mig. Alla möbler som ska flyttas ut och sen ska golvet bytas. Förhoppningsvis så är det inte så stort jobb. Har vi tur så är inte fuktskadan för stor och vi kan få allt fixat på ett par dagar.

Nej nu ska vi strax fara och jag får slita mig från datorn. Ha en skön lördag.

Inga kommentarer: