lördag 31 juli 2010

Så var vi samlade igen.











Nu har alla kommit hem från sina semestrar. Rocky for iväg först och kom hem sist. Hela fredagen var Rockys dag. Han fick festa på körsbär som han älskar. Vi tog ut hans klätterträd på altanen. La den tjocka stamen som gångväg från buren över till trädet så han blir tvungen att använda sina klor. Han stormtrivs där ute. Natten tillbringa han i sitt träd. Även jag sov på altanen, riktigt skönt faktiskt. Kan inte fatta varför jag inte gjort det tidigare. Har inte vaknat en gång av att det är för varmt.
Jag filmade Rocky igår och fick med lite snack. Jag fick klappa honom på näbben samtidigt som jag filmade. Det var inte så lätt att hålla kameran och samtidigt ha koll på fingret o näbben. Vi hade en härlig fredag på vår altan.
Nu ska jag försöka att få in Rocky i sin bur. Och det kommer inte bli lätt. Men vi ska till Gustavsberg och då vill jag inte att han sitter ute på altanen. Känns bättre om han är inomhus när vi är hemifrån ett längre tag. Jag har sparat lite körsbär som jag ska locka in honom med. Vi får se hur det går. Rocky är en envis goja men jag kan vara minst lika envis så vi får se vem som är envisast,hihi.


Inga kommentarer: