söndag 25 juli 2010

75% rätt.











I går var vi riktigt slöa. Låg mest och läste. På kvällen var vi riktigt sega. Bestämde oss för att ha en lugn skön kväll hemma på hotellet. Middagen gjorde vi själva, kotletter och potatismos fick det bli. Dela på en flaska vin och titta på dom två första avsnitten på Himmelblå.

Det har blivit en liten sport att gissa hur många % rätt det är i vår brödpåse på morgonen. I morse var det 75% rätt. Fattar inte hur svårt det kan vara att läsa innantill, ta rätt bröd och lägga det i påsen. Egentligen är det inga problem för oss med att få olika varje dag, men det vi beställde är godast.
Satt tidigt ute i morse och drack kaffe. Spanjorerna från norra sidan av ön har hyrt in sig över helgen på vårt hotell. Dom är ute tidigt som attan och bokar upp solstolarna brevid poolen ( ett problem som vi annars inte har här). Ska bli skönt att det är måndag i morgon så vi slipper höra deras pladder och gapande. Visst är spanjorerna trevliga men det kan bli lite mycket när man har dom så tätt inpå. På kvällarna när man sitter på balkongen hörs dom även om dom inte syns.
Nu är det bara tre hela dagar kvar här nere. Det gäller att ta vara på tiden. Så jag får avsluta för den här gången.

Inga kommentarer: