söndag 18 juli 2010

Pinjemadonnans dag.

I dag är det pinjemadonnans dag. Skyddhelgon på Gran Canaria. Firas tydligen över hela ön. Vi såg den stora bårkarnevalen från vårt hotell. Dagen har vi tillbringat vid poolen. Vi har haft en vilodag. Kom på att vi har semester.

Mitt blodtryck är lägre en det varit på flera år. Vrider jag huvudet för hastigt så får jag yrsel och det känns som om jag ska svimma. Kvällen ska vi vara på hotellet för jag vågar inte ge mig ut ifall att jag skulle svimma. I morgon ska jag hoppa över min medicin mot högt blodtryck och se om det hjälper. Annars är risken att jag får söka läkare här nere på holmen.

Vi har nu fått in dom varma vindarna från Afrika. Vi har haft minst 45 grader idag och det ska bli värre. Har legat mest i poolen hela dagen. Sandra försvann tidigt upp till deras lägenhet, hon hade sovit dåligt i natt och tog igen sömnen nu på eftermiddagen.

I morgon ska vi ta en båttur till Puerto Mogan, Lilla Venedig. Om det nu går, mitt blodtryck och värmen kanske sätter stopp för det. Men det är långt dit.

Nu ska jag ut på vår stora balkong och njuta i skuggan.

Inga kommentarer: