tisdag 29 juni 2010

Vill också ha, sitter fortfarande i.

Ännu en dag efter mitt första möte med skönheten, sitter min beundran i. JAG VILL OXÅ HA. Det är länge, länge sen som jag blev så förälskad i en bil. Kommer inte glömma mullret från skönheten i första taget. En sån här bil är som gjord för mig, hahahaha. Jag har nog blivit kär och galen.

På lördag får jag se skönheten igen. Då får jag se om jag vågar sätta mig i den, utan att ha begäret träder fram. Kanske jag kan provköra den, men då blir jag säkert helt såld. En sak är i alla fall säker, en sån här skönhet till bil kommer vi nog aldrig äga. Men drömma kan man ju alltid göra.

Nu har jag bara 8 dagar kvar att jobba. 8 dagar som kommer att kännas som en månad. Det blir mindre och mindre att göra på jobbet. Och tiden kryper fram.

Idag fick jag papper om att det är dax att förnya körkortet. Dom har lagt till två bokstäver, EM. Som är ett bevis på att jag får köra eu moped, hahahaha, vilken lycka. Måste nu försöka att hinna med att ta foto innan resan till Gran Canaria. Sen får jag väl posta det innan eller direkt efter att vi kommer hem från resan. Jag hatar att gå till fotografen, det är en sak som jag kan skjuta på hur länge som helst. Men det är bara att bita ihop och komma iväg, för ett ny taget foto måste jag ha. Kan ju vara bra att ha ett körkort ifall drömmen slår in, hihi.

Inga kommentarer: