tisdag 22 juni 2010

Kan det vara sommaren som kommit?

I morse kändes ryggen helt okej. Kom ner till stationen och var tvungen att gå upp för trapporna då rulltrappan var trasig. Som om det inte räckte med det, när jag kom till Stuvsta var det likadant där. Det vart några trappor för mycket för min rygg. Men utöver dagen så blev det bättre med ryggen. Väl hemma igen kunde jag röra mig ganska skapligt. Det var en stor skillnad jämfört med gårdagskvällen. Det känns att ryggen finns men det går åt rätt håll.

Vi har varit ute sedan vi kom hem. Middagen åt vi på altanen. Vad det är skönt med dom här varma härliga kvällarna. Har knappt lust att gå in för att sova. Det är tur att semester snart är här.

Det var tur att vår kollega med stort C var ledig i dag. Arbetskamraten som hon har full koll på var en och en halv timme sen till jobbet. Det skulle hon med stort C inte klarat av. Hon hade sprungit runt och retat upp hela personalen. Nu slapp vi hennes hysteri över det.

Nej det är en ny dag i morgon och om jag ska vara pigg så får jag nog börja fundera på att dra mig in och göra iordning mig för sängen. Men det blir svårt, för det är bara så skönt att sitta här ute.

Inga kommentarer: