lördag 12 juni 2010

Fotboll och bröllop

Varför sova när man kan sitta uppe och njuta av tystnaden. Slippa tjatet från en viss människa. Ska njuta hela helgen. Liam och Felicia kommer hit idag. Det blir roligt. Liam hinner jag inte träffa så ofta. Då han bor varannan vecka hos sin pappa.

Jag gillar att sitta och strötitta på morgonprogrammet på fyran. Klockan åtta sätts tv:n på. Vad jag blev besviken, det ända dom prata om vad Syd Afrika fotbolls VM och kronprinsessans bröllop. Det är tur att det finns reklampauser, hahaha. Ärligt talat, blir det inte bättre så stängs tv:n av och radion sätts på. För nu ska det inte vara mer tystnad i huset. Rocky har vaknat till liv. Sitter och snackar som aldrig för. Han har märkt att det är lördag och att han kommer att ha oss hemma hela dagen. Han sitter just nu och försöker charma Bosse för en liten gosestund. Men Bosse är lite svårflörtad just nu. Hahahaha, men Rocky är en papegoja och dom ger sig inte i första taget. Så det kommer att sluta med en liten husse och goj gosestund.

Har chattat med Sandra. Det blir ändrade planer idag. Mille ska jobba några timmar så dom skjuter upp förnyingen av passen till veckan. Bosse och jag ska försöka att få tag i en stolpe till staketet. Han säger att det finns något nytt på marknaden så man behöver inte att gjuta fast stolpen. Ska bli intressant att se vad det är och framför allt om det fungerar. Mina förhoppningar är att staketet är uppe tills i morgon. Men det hänger förstås på vädret. Vi kan ju jobba om det inte regnar så nu har jag bett till vädergudarna att dom kan släppa regnet över Skåne

Inga kommentarer: