måndag 28 juni 2010

Vill också ha!!!!!














Jonny ringde och undra om vi skulle vara hemma ikväll. Självklart sa jag. Dom hade tänkt att ta sig en sväng och komma över och fika. Bosse sa till mig att Jonny säkert ville visa upp nya bilen. Nej svara jag, dom får inte plats i en Caddy för Helenas brorsa och son ska med. Någon timme senare står jag och pratar med Sandra i telefon på baksidan. Plötsligt hör jag ett skönt muller från en V8. Får se denna skönhet komma glidandes. Säger genast, det är säkert Jonny och skrattar. Nej det kan det inte vara säger jag sekunden efter.. Skönheten svänger in på vår gata och stannar till och gasar till så det mullrar riktigt ordentligt. Självklart var det Jonny som satt vid ratten och sken som en sol. Han är som mig, gillar stora fina saker med en massa lullull. Jag trodde först att han drev med mig och att han hade lånat bilen av någon. Men Helenas brorsa sa att det var deras. Helena har nu fått en fin shopping bil,hihihi.
När dom skulle åka hem gick vi med ut för att ta lite bilder. När vi var ca 15 meter från bilen hör jag en bilen med V8 starta. Tänker då att det står nog en till längre ner på parkeringen. Men det var Jonny som starta bilen med sin nyckel. Det är inte klokt vad dom hittar på nu för tiden.
Jag är inte lite avundsjuk på denna skönhet. Skulle kunna tänka mig att ha en sån själv. Men då skulle vi behöva flytta, för på vår parkering slår grannarna sönder bilarna.
Ebba har fått en sån fin färg på ben och armar nere i Spanien. Likadan keps som pappa hade hon också, försökte att få en bild på den men det ville inte Ebba. Men jag fick i alla fall en bild från sidan.

Inga kommentarer: