lördag 6 mars 2010

God förmiddag.

Vakna med jordens huvudvärk. Ett bra skäl till att ligga och slötitta på tv:n. Någon bio dag blir det nog inte. Filmen vi vill se går inte nu i helgen. Fattar ingenting. Det är första gången jag har varit med om att en film inte visas under en helg. Har kollat efter någon annan film men det finns ingen som lockar. Vi måste ta hänsyn till Liams ålder och då finns det inte så mycket att välja på. Får sikta in oss på en annan dag.

Nu har jag två dagar framför mig. Två härliga dagar utan min kollega med stora C. Igår fick hon mig att börja fundera på att köpa cigg. Varje gång den tanken kom så tänkte jag att det ska hon inte lyckas få mig till. Men det var riktigt nära att jag hade gjort det. Nu kan jag stolt säga att jag klara den pärsen. Förutom C jobbiga stil har det gått hur bra som helst att vara utan ciggen.

På tal om C, egentligen är det synd om henne. Hon kan ju inte rå för att hon är som hon är. Jag försöker att bita ihop och inte fräsa till henne, men det blir svårare och svårare. Har stor lust att säga till henne att hon inte behöver upprepa allt hon säger tjugoelva gånger. Som igår när jag fråga henne när hon ville gå på lunch. Hon svara att halv två blir bra om det fungerar då. Yes det går bra säger jag och går iväg för att plocka varor. Varje gång som jag var upp till kassan så påpekar hon att hon ska gå på lunch halv två och att jag inte får glömma att hon ska gå på lunch halv två. Ytterst irriterande. Undra om hon är lika jobbig privat eller om det är en osäkerhet grej som gör att hon blir som hon blir. Slutar hon inte med detta tjatande så kommer vi andra att behöva nervlugnande. Men många skratt har vi fått på hennes bekostnad.

Inga kommentarer: