söndag 29 augusti 2010

Varför inte licensjakt på jägare??????

Snart är nog vargarna utrotade i Sverige. Hörde på radion igår att 13 vargar skjutits illegalt hittills i år. Lägger man till de 30 som fick sätta livet till i licensjakten i början av året är man uppe i 43 st dödade vargar. Året är inte slut än och dödande kommer att fortsätta. I går kväll såg jag på tv att alliansen lovar att det blir licensjakt igen i början av året. Vad fan tänker dom med. Jag tror att alliansen bara är ute efter röster i varghatande områden. I samma inslag visa dom en kärring som var fårägare. Hon berätta att hon blivit av med 40 får. Man fick se när hon skulle ta in sina får. Fåren sprang fritt i skogen, inte i en hage med el-stängsel. Är man så jävla dum i huvudet får man ju skylla sig själv. Man serverar ju rovdjuren med god mat. Det är kärringen som är den felande länken i det fallet. Och oftast är det djurägarna som är den felande länken.

Alliansen offrar vargen för att få några röster, dom måste vara väldigt oroliga för att dom inte ska vinna valet. Det vore på tiden med licensjakt på jägarna och på en del av alliansen. Sen kan man gärna skjuta x-antal illegalt också.

I lugnt tempo fortsatte tömningen av vårt sovrum igår. Mina billy-hyllor har vi ställt nere på altanen lika så alla flyttlådor med böcker och linne. Bägge garderoberna är tömda. Dom ska vi kasta. Men det klarar inte jag av. Så vi får vänta med det tills Mille har tid och lust. Han var över med sin familj igår och hjälpte Bosse ner med mina billy-hyllor. Men kartongerna hjälptes jag o Bosse åt att få ner. Det här är kanske inte så smart att syssla med när förkylningen finns kvar, men om man ska vänta tills jag är frisk igen kanske man har lagt det hela på is. På kvällen låg jag helt utslagen i soffan. Febern var tillbaka och jag var täppt i näsan igen.

Vakna med huvudvärk, tog tabletter och väntar på att dom ska börja verka. Sen ska jag ge mig på sovrummet med snabeldraken. Något mer blir det nog inte idag för min del. Måste kurera mig inför jobbet i morgon. Bosse ska ta sig till soptippen med alla säckarna med prylar som ska slängas.

1 kommentar:

prinsarochprinsessor sa...

Jag hoppas att din förkylning blir bättre??
Det är jobbigt det där..OCH jag hoppas verkligen att vi slipper förkylningeen med!!

Vete fasiken jag kan inte lägga in bilder måste be mamma om hjälp!!
Men visst kommer ni få se presenterna så glad hahahahha