onsdag 24 juli 2013

Sämre väder.

Gårdagen var en kall, blåsig och mulen dag, ser inte bättre ut idag. Men dagen har bara börjat, det kan ju hända mycket på en timme eller två. Vi är liksom inte vana vid att solen inte skiner på oss och jag har gått o små frusit i snart ett dygn. Det har varit ett händelse fattigt dygn, lite shopping igår. Hittade inte så mycket mer än tredje delen av femtio nyanser. Vi var till Stuvsta och köpte mat och sand till gojan, där var det helt dött. Orkade inte gå in på jobbet utan vi drog vidare. Jag tänkte för mig själv att hur tråkigt måste det inte vara att jobba i juli månad när jag såg hur dött det var på Stuvsta torg.

Alexander var på BVC igår för mätning och vägning, han börjar närma sig fyra kilo och växt hela 4,5 cm sedan födseln. Felicia åker ner med sin farmor till Småland idag. Övriga familjen åker efter på måndag. Hoppas att Mille får tag i en ny bil där nere, han köper alltid sina bilar nere i Småland. Hans pappa o bror jobbar på en bilverkstad som tydligen även säljer bilar och bilarna köps genom dom. Köps det ingen bil vet jag inte hur dom tänkt att ta sig hem. Bilen dom har idag tar endast 5 personer och dom är ju 6 i familjen + en massa packning och barnvagn på det. Det förstås, det går ju buss upp till Stockholm men hur kul är det att behöva skånka buss den sträckan.

Blir inte vädret bättre så får vi fortsätta med vår hall under dagen. Skulle vara skönt om hallen blev färdig innan semestern är slut. Men allt beror ju på vädret. Men först ska jag läsa klart morgontidningen. Ha en trevlig onsdag.

Inga kommentarer: