tisdag 23 juli 2013

Ett kärt besök.

Igår hade vi en härlig dag med onkel, tante och mamma. Dom kom tidigt och tante och mamma började titta på båtturen som gick igenom Mageröyasundet och gick i hamn i Honningsvåg. Efter den resan satte jag på underhållningsprogramet från sändes från Honningsvåg. Jag och Bosse titta lite till och från på det programmet, vi fixade lunchen samtidigt. Jag fick se något som jag aldrig, inte ens i min vildaste fantasi, skulle få se. Programmet som sänds från fartyget och hamnen har olika programledare, ena programledaren kom upp på däck i endast badbyxor och handduk. Kan tillägga att alla andra hade jackor, tröjor och långbyxor på sig, det fanns även en del som hade vantar på sig. Killen i badbyxorna klättra upp på relingen på fartyget och hoppa ner i det iskalla vattnet och det helt frivilligt, brrrrrr. Jag och tante börja frysa av att bara se det. Det finns inte en normal människa som badar frivilligt i havet där uppe. Vi grillade lax och karré till lunch, en rejäl lunch blev det. Vi hade en hel del att prata om eftersom det är två år sedan vi träffats. Onkel berättade en hel del roliga saker som hänt uppe i Honningsvåg. Vi hann med att fika innan det var dags för gästerna att åka tillbaka hem till mamma. Dom ska åka tillbaka till Norge  idag och skulle packa bilen redan på kvällen för att kunna börja resan tidigt idag.

Jag och Bosse pratade på kvällen om att vi kanske skulle boka en resa till Puerto Rico i februari/mars. Onkel och tante åker dit i mitten av februari och ska vara nere i fyra veckor. Vi tänkte att vi skulle överraska dom med att bara knacka på dörren på deras hotell. Vore roligt att se deras min när dom öppna. Det hotell som dom bor på ligger vid sidan om det hotell vi låg på förra året och det är ju nära och bra om vi återigen lägger oss på det hotellet. Vi får väl se hur det blir med det hela. Jag har inte någon mer semester kvar och måste ta tjänsteledigt så det kommer i sådana fall bli en väldigt dyr semester och man är ju lite småsnål så tanken gör att det svider lite i själen.

Idag ska vi fara till Stuvsta för att handla mat och sand till Rocky. Kanske blir det en tur till Kungens kurva när vi ändå är i närheten. Sen ska jag hem och träna lite. Jag har återigen ont i ryggen. Inte så konstigt egentligen, det har varit lite si och så med min träning dessa semesterveckor som varit. Jag vet ju att om jag slarvar med den så kommer smärtorna som ett brev på posten. Så nu får jag lida för mitt slarvande.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Läser just här i bloggen, att du själv påpekar detta med träningen och ditt ryggont,

Kraaaam