tisdag 1 maj 2012

Lagom är alltid bäst!!

Det känns som det är fredag idag, och har känt så hela dagen. Är inte bra med helgdagar mitt i veckorna. Gubben som har haft en lång helg ska åter till jobbet i morgon. Han gillar korta veckor han.

Nu sitter jag framför tv:n och Svenska miljonärer är på. Vilka idioter till folk dom är. Har inte varit med om något slikt. Ena miljonären är värre än den andra. Det är som jag säger, att pengar förvrider hjärnorna på folk. Det kan inte vara bra att ha för mycket pengar helt enkelt. Lagom är alltid bäst, det gäller pengar också. Dom här miljonärerna dom fått att medverka i serien måste tillhöra bottenskrapet att av miljonärer. Men konstigt nog måste jag små titta på programmet, hahahaha.

Det växer så det knakar i vår trädgård. Häck, syren, buskar och även mina blåbär har blivit gröna på några dagar. Pionerna har växt sig riktigt stora. Visst är våren en härlig tid. Förra veckan hade jag tappat tron på att vi någonsin skulle få uppleva våren igen. Men nu är den här. Äntligen, äntligen har våren kommit, hurra. Nu ska jag ta tag i det här med vad vi ska ha för blommor på vår altan på framsidan. Många idéer har jag, sen får vi se vad blir av alla mina idéer.

Ska varva ner med att brodera lite innan sängen kallar. Ha det bra.

Inga kommentarer: