söndag 27 maj 2012

Kalas med grillkväll till kvällen.

 Här är vår 9-ring i egen hög person. Lite slö är han i den härliga värme vi hade.
 Felicia fixade en egen gäst, hon bjöd in bästa granntjejen. Och dom skulle inte sitta med oss utan dom skulle ha picknick i det gröna.
 Liam tog med sig sin farbror och dennes morbror plus dom flesta barnen ut till allmänningen och lira lite fotboll.
 Vad är ett kalas utan paketöppning?? Liam placera sig brevid sin farmor och började öppna några av sina paket. Paket kan vara roligt kan man tycka men Liam tyckte det bästa med kalaset var att vi alla kom.
 Här har vi Gunilla och hennes dotter Linn. Dom är två är ett par underbara tjejer.
 Fint folk kommer sent. Jonny med familj kom först två timmar efter att kalaset börjat. Som vanligt var jobbade Jonny innan dom kunde komma. Men det var nog ganska bra då platserna nog inte räckt till allihopa när vi fika.
 Sandra, Helena, Emilia och lillebror Rasmus slappade under parasollet.
 Här är Emilia riktigt trött efter kalaset.
 Lillebror Rasmus har fått syn på sin faster och då blir han glad. Han tycker nog hon är bra tokig, men samtidigt riktig rolig.
 Ebba packade upp sitt godis innan tjejerna skulle se på Smurfarna.
Gubbsen stod för grillningen. En skötte grillningen och två stod och såg på så att allt gick rätt till. Eller kan det varit så att det var ölen som hägra??

Vi hade en helt underbar dag och kväll. Strax efter nio var jag så slut så vi var tvungna att åka hem innan jag somna. Efter som det var jag som var körbar så var det ju lika bra så det inte blev någon olycka på vägen hem. Någon melodifestival blev det inte för oss, men inte deppar jag för det. Resultatet får man ju dagen efter och hela jippot är en riktig cirkus och cirkus är något av det tråkigaste jag vet. Nästa år blir det dåliga repriser hela våren då vi inte kommer ha några pengar över för att köpa in nytt. I och med vinsten igår så kommer alla våra licenspengar gå till detta jippo som kallas melodifestival. Det hade varit bättre att dom gamla gummorna från Ryssland hade fått vunnit, inte för jag vet om låten var bra men dom fick ju en fin placering så något måsten den haft eller kanske det bara var goda grannar som röstade för god grannsämjas skull.

Nu ska denna gamla gumma sluta för denna gång och ta mig upp till sängen. I morgon börjar en ny arbetsvecka och vi är snart inne i Juni. Godnatt och sov gott.

Inga kommentarer: