måndag 26 december 2011

Slängde in en travrad.

Bosse satt här i morse och jobba på sin hästrad och jag fundera om jag skulle slänga in en egen. Kolla lite men tyckte att det skulle vara bortkastade pengar. Efter nån timme gick jag in på datorn och lät Harry dra ihop en rad. Nu har jag fått resultatet, satt med spänning framför TV:n och jag fick ihop två sexor. Inte stora pengar men fick tillbaka insatsen + en hundring. Synd att det blev jackpott på femmorna annars hade jag fått in 24 st femmor. Men är glad för vinsten och att slå grabbarna, Bosse som ödslat så mycket tid fick bara in 4 rätt.

Nu ska jag in i duschen och ska pröva min julklapp som jag fick av en kund. Schampoo och hårinpackning fick jag och hon sa att det skulle vara bra produkter, då hon är hårfrisör så tror jag på henne. Jag har inte varit hos min frissa på länge och det syns på långt håll. Kanske var det det som kunden tänkte på,hahaha. Jag är i alla fall glad över klappen.

I morgon börjar jag jobba igen. En något kortare vecka blir det, endast fyra dagar, det tackar jag för. Ha nu en bra slut på julhelgen.

Inga kommentarer: